Advertisement
Blijf up-to-date over de laatste activiteiten van V.A.D.S.

Voetbalacademie bij Groesbeekse Boys

Posted 27-8-2017 by Dominique Scholten
Voetbalacademie bij Groesbeekse Boys

We gaan verhuizen! De voetbalacademie gaat op 30 september weer starten en deze cyclus gaan we dat doen op het complex van Groesbeekse Boys. Inschrijven voor de najaar cyclus van de voetbalacademie is nu mogelijk. Afgelopen seizoen trainden zo een 60 kinderen wekelijks in Groesbeek. Elke week trainen zij hard om op technisch, tactisch en motorisch vlak een betere voetballer te worden. In het nieuwe seizoen gaan wij door met een nieuwe najaar cyclus. Schrijf je snel in!

Dus ben jij gek van voetbal? En wil je nog beter worden? Geef je dan op voor de voetbalacademie, waar je met andere voetbalgekke vriendjes en vriendinnen wordt getraind door gediplomeerde trainers van VADS, met achtergronden in het betaalde - en topamateurvoetbal.

De voetbalacademie is clubonafhankelijk en toegangkelijk voor zowel jongens als meisjes uit geboortejaar 2006 of jonger. Tijdens de trainingen ligt de aandacht met name op het aanleren van technische vaardigheden, zoals: aan- en meenemen, schijn- en passeerbewegingen, kapbewegingen en traptechnieken. Ook wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechnieken.

De trainingen zijn op de volgende zondagen: 30-9, 7-10, 14-10, 28-10, 4-11, 11-11, 18-11, 25-11, 2-12, 9-12 en 3-2 (extra activiteit)

De kosten voor een cyclus van 10 trainingen bedragen slechts € 149,00. Bij aanmelding voor deze techniektrainingen ontvangt elke jeugdspeler ook nog eens een mooie kleding set. Deze set bestaat uit: voetbaltenue (shirtje, broekje en sokken), trainingspak en een bal. Na de 10 trainingen ontvangt iedere deelnemer certificaat. Na de 10 trainingen volgt er ook nog een extra activiteit

Aanmelden kan door hier te klikken of door een e-mail te sturen naar: info@vads.nl

Geef je reactie:
Sponsors/Partners