Advertisement
Blijf up-to-date over de laatste activiteiten van V.A.D.S.

Visie


Wij geloven dat iedere speler of speelster in een plezierige, vertrouwde en gezonde omgeving beter kan worden als voetballer. Met onze leergierige en ervaren groep aan trainers zijn wij dagelijks opzoek naar verbetering. 

Stichting Voetbal Activiteiten Dominique Scholten wil de jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, op een onafhankelijke manier, de kans geven om zich als voetballer te ontwikkelen.

Wij willen voetballers extra trainingen aanbieden, om een ieder technisch en tactisch verder te ontwikkelen. Tijdens deze trainingen zal de stichting V.A.D.S. ook aandacht besteden aan de fysieke en mentale ontwikkeling van de voetballer. Dit zal onder toeziend oog gebeuren van gediplomeerde trainers met voetbalachtergronden in zowel het betaalde voetbal als het hoge amateurvoetbal. In onze trainingen zal plezier in het voetbal voor op staan, omdat het individu hierin zich sneller en makkelijker zal ontwikkelen.

Stichting Voetbal Activiteiten Dominique Scholten wil tevens haar visie en methode uitdragen bij verenigingen. We kunnen dit doen door clinics, trainingen op locatie en het verzorgen van cursussen voor trainers van voetbalverenigingen.

Sponsors/Partners